Kinderdagverblijf CoccinelleTelefoon 024 - 329 52 49
E-mail info@kdvcoccinelle.nl
Heyendaalseweg 127 G
6525 AJ Nijmegen
Kinderdagverblijf Coccinelle

Welkom bij Coccinelle

Coccinelle is een Nijmeegs kinderdagverblijf gevestigd sinds februari 2001 in het voormalige Dominicanenklooster "Albertinum" in de wijk Groenewoud. Ons kinderdagverblijf ligt op 500 meter loopafstand van de campus van Universiteit en HAN Nijmegen en het Radboudumc ziekenhuis.

Coccinelle, de Franse naam voor lieveheersbeestje, geeft uw kind in een parkachtige omgeving een zorgzame, gestructureerde leef- en speelomgeving met veel gelegenheid om buiten te zijn.

​Wat bieden wij?

Wij dragen zorg aan een klimaat waar kinderen zich veilig en geborgen voelen om van daaruit zichzelf, elkaar en de wereld te ontdekken.
​Coccinelle heeft drie verticale groepen voor maximaal 12/13 kinderen per groep in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Op elke groep werkt een team van 3 vaste pedagogisch medewerkers.
Elk kind krijgt van de gekwalificeerde begeleiding een individuele benadering op zijn of haar eigen niveau. Coccinelle speelt daarbij in op verschillende ontwikkelingsniveaus voor de kinderen.
Naast de vaste activiteiten biedt Coccinelle ook o.a. Muziek op Schoot voor kinderen van 0 tot 4 jaar onder begeleiding van een muziekdocente, kookactiviteiten in het souterrain voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en wandelen in het park gelegen aan het Albertinum Klooster. Alles past in onze filosofie van een stimulerend pedagogisch klimaat.

Bent u op zoek naar kinderopvang? 

​Er zijn op verschillende dagen plaatsingsmogelijkheden!
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Lonneke Brukx. ​U ontvangt dan informatie betreft de plaatsingsmogelijkheden en u kunt een afspraak maken voor een rondleiding. ​Lonneke Brukx is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. ​Telefoonnummer 024-329 52 49

De eerst volgende open dag is op zaterdag 24 februari 2018 van 10.00 tot 12.00 uur.


lees verder over Coccinelle | bekijk de rondleiding door Coccinelle | direct inschrijven

Fotoalbum

gebruikersnaam
wachtwoord
inlogcodes onthouden

wachtwoord vergeten
vraag een account aan


Kikker en muisRoodkapjeKabouters
gerealiseerd door AA Webdesign